"Bij ons staat passie voorop. Met een gedegen opleiding aan het VTI te Roeselare en 7 jaar ervaring in de schilderbranche, besloot ik, Kenneth Dumon, mijn eigen pad te bewandelen. Mijn jeugdige perspectief op interieur en afwerking garandeert een frisse aanpak voor elk project."


bij Schilder - en Decoratiewerken 

Kenneth Dumon


Welkom

Onze filosofie

Jonge blik, Geslaagde projecten


Bij Schilder- en Decoratiewerken Kenneth Dumon luisteren we enthousiast naar uw wensen, om van uw huis een nog mooiere thuis te maken. Onze persoonlijke aanpak staat centraal. Na een afspraak bespreken we samen de te verrichten werken, richten we ons op kleuren en accenten, en stellen we een op maat gemaakte offerte op die we altijd nakomen.


Transparantie en Betrouwbaarheid

Geen verassingen, Enkel kwaliteit


Bij ons vermijden we verrassingen op de eindfactuur. Naast het feit dat we alle uit te voeren werken bespreken na afspraak, proberen we alle mogelijke extra kosten op voorhand in kaart te brengen. Zo garanderen we transparantie en betrouwbaarheid, altijd.


      Contacteer Ons

          Laat Ons Samen Uw Ideëen Realiseren


          Wij kijken er naar uit om uw wensen te horen en van start te gaan met uw project. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende              afspraak en laat ons samen uw visie tot leven brengen.